κομβος πληροφορικη | e-komvos.gr

Ξεκινήσαμε τον Μάρτιο του 2007 ως ατομική επιχείρηση με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την πώληση προϊόντων πληροφορικής και την παροχή υπηρεσιών στους τελικούς χρήστες.

Ωστόσο, οι ανάγκες της αγοράς μας οδήγησαν να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας και σε άλλους τομείς του χώρου της Πληροφορικής. Μηχανογράφηση επιχειρήσεων, εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων σε κάθετες αγορές, συστήματα ασφαλείας, web design & hosting, μεγάλες εγκαταστάσεις ασύρματων & ενσύρματων δικτύων υπολογιστών είναι μερικές από τις δραστηριότητές μας.

Η εταιρεία μας μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε πελάτη, είτε πρόκειται για έναν απλό χρήστη είτε για μεγάλες εταιρείες, με επιτυχία και άμεση εξυπηρέτηση. Υποστηρίζουμε μηχανογραφικά σημαντικές επιχειρήσεις της Τήνου αλλά και της Μυκόνου. Παρέχουμε, επίσης, υποστήριξη σε καταστήματα τραπεζών του νησιού, όπως της Εθνικής, της Εμπορικής, της Αγροτικής και της Eurobank. Επιπλέον, έχουμε εγκαταστήσει τα εργαστήρια υπολογιστών στις σχολικές βιβλιοθήκες σχολείων της Τήνου και Σύρου.

Σήμερα, η «ΚΟΜΒΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ» λειτουργεί ως Ομόρρυθμη Εταιρεία  επεκτείνοντας συνεχώς τις δραστηριότητές της. Ακολουθεί τις εξελίξεις στον χώρο της Πληροφορικής και των Τεχνολογιών, παρέχοντας τεχνογνωσία, συνέπεια και σεβασμό στους πελάτες της.

 

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα: e-shop.e-komvos.gr

 

Ηλεκτρονικό Κατάστημα: e-shop.e-komvos.gr

Αγορά

Αποστολή σε φίλο

Captcha Verification
captcha image

Ρωτήστε μας

Captcha Verification
captcha image